Priser
Ordinarie pris

110 kr

Elev i Göteborg. (lärare går gratis)

30 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Mats Åsman

Foto: Mats Åsman

Gammalt event!

Claire Parsons Co

And Then...Och Sen

Måndag

25 Sep

10:00
ca 45 min

Scen/Plats

Gradängscen

Spelas även kl 12:30.
30 kr för elever i Göteborg.

Ordinarie

110 kr

Kan bokas av skolor

Claire Parsons Co

And Then...Och Sen

Hur är det att vara i i en värld där allt har lika värde? Fyra figurer berättar och presenterar saker och händelser på alldeles olika sätt, med dans och mjuk cirkus i en abstrakt och polyfon sagovärld.

And Then…Och Sen är dans och mjuk cirkus i en abstrakt och polyfon sagovärld. Här möts fyra figurer för att berätta och presentera saker och händelser på alldeles olika sätt. I rummet rullas objekt, saker flyttas och byter perspektiv i dans, tal, sång. Någon berättar om bin som dansar balett. Någon annan om fingerfärdiga motsatser och barocka djurfinurligheter. Här har något hänt. Vem talar sanning?

Tillsammans med publiken läggs ett pussel, saker berättas, rummet formas om och relationer skapas. Är detta en början? Eller börjar vi om? And Then…Och Sen handlar om att lämna den lilla världen och hitta sanningen. Om att växa upp där vardag och mystik läggs i ett suggestivt pussel. En lekfull skattjakt blir en finurlig gåta.

Föreställningen är inspirerad av forskning kring neurodiversitet som utgår från alltings lika värde; det animerade rummet, platsens ande, ljud som rörelse och kroppar som en kör. Att vara i en värld där vi inte kan sortera ut det enstaka, där allt har lika värde. Hur är det att vara i den världen?

Visa mer
Gammalt event!
Rek. ålder från 5-12 År

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall