Speltillfällen
Priser

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Cirkus i Väst

Stora Teatern samarbetar med Cirkus Cirkör för att utveckla möjligheterna att uppleva och utöva samtida cirkus i Västra Götaland. Cirkus i Väst är en resurs för arbete, produktion, fortbildning, kreativa residens och utveckling av samtida cirkus i regionen.

cirkusresidens på stora teatern

Nu står det klart att det är Love Dahlin och Alrik Lundin som kommer till Stora Teatern för cirkusresidenset i sommar.

Motivering: Vi vill stimulera dem till att utveckla nya idéer och samarbeta över regionerna, vi vill stötta deras arbete med den nya föreställningen – “New Territory”. De vill med föreställningen bjuda in till en värld som uppmuntrar till inspiration och nya tankar samt breddar förståelsen kring vad jonglering kan vara och skapa en fascination för något som man inte trodde att man var intresserad av.

Stora Teatern vill, inom ramen för projektet Cirkus i Väst, utlysa ett två veckor långt cirkusresidens perioden 1–14 juni 2020. Med detta vill vi ge cirkusartister möjlighet att få sammanhängande tid för konstnärligt arbete i en kreativ miljö mitt i centrala Göteborg.

Vad händer mer inom ramen för Cirkus i Väst under året?

  • Ett inspirationsseminarium för inbjudna regionala politiker, tjänstemän och branschintresserade planeras till hösten på Stora Teatern.
  • Två regionala turnéer av cirkusproduktioner planeras till hösten.

Läs mer om Cirkus i Väst hos Västra Götalandsregionen

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall