Speltillfällen
Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Mat & dryck

Kristallfoajén är det perfekta stället att mötas upp innan en föreställning. Här erbjuds både varma och kylda drycker, snacks och enklare tilltugg. Under sommaren är den stora, soliga uteserveringen öppen. Och för spännande kulinariska utflykter besöker du med fördel restaurang Teaterkällaren!

Foto: Anna Hult

Fotograf Danger Österlin

JULBORD

Kockarna Niklas Ekstedt och Karl Ljung bjuder in till årets smakfullaste julbord, 13-20 december. Bokning och information hittar du på julbordstorateatern.se

KRISTALLFOAJÉN

Välkommen att ta ett glas vin eller annan dryck och snacks i Kristallfoajén, som öppnar en timme innan föreställning på Stora scenen och 30 minuter innan föreställning i Kristallfoajén. Vid föreställning på Stora scenen som innehåller paus kan det bli hög belastning i baren – därför är det välkommet att förboka er pausbeställning. Du kan beställa i baren direkt när du kommer till teatern så slipper du kö. Innehåller föreställningen paus står det du beställt framdukat lagom till denna.
Obs! kan inte beställas via mejl eller telefon.

Teaterkällaren

Teaterkällaren är en ovanlig källare för vanliga människor som serverar mat och dryck med kärlek. Noga utvalda råvaror och rena smaker är vad du hittar på menyn, från både det svenska och franska köket. Varför inte förvandla ditt teaterbesök till en lyxig helkväll genom att addera en underbar middag?

Teaterkällaren har nu sommarstängt och öppnar igen fredag 8 september.

Öppettider, meny och bordsbokning på teaterkallaren.se

Foto: Stureplansgruppen

Uteserveringen

Uteserveringen är stängd under vintersäsongen.

Välkommen till Göteborgs största uteservering, endast ett stenkast från Avenyn! Vår uteservering är perfekt för att koppla av med några färgglada drinkar efter shoppingen eller en after work med kall rosé i eftermiddagssolen.

För maten står the Barn som serverar rustika hamburgare med tillbehör.

Öppettider etc på Storkökets hemsida

Foto: Stureplansgruppen

KLUBB BACKSTAGE

Fredagar och lördagar under sommaren förvandlas teatern till en nattklubb i megaformat!

Programmet hittar du på backstagegbg.se

STUREPLANSGRUPPEN

Sedan januari 2012 har Stureplansgruppen uppdraget som servicepartner på Stora Teatern i Göteborg och gör detta under namnet Storköket. Det innebär att företaget tillhandahåller mat, dryck och personal i anslutning till scen- och klubbevenemang som drivs av Kulturförvaltningen. Förutom baren i Kristallfoajén driver Stureplansgruppen även uteserveringen i anslutning till Stora Teatern. Göteborgs största uteservering, ett stenkast från nöjesstråket Avenyn.

JULBORDET

Kockarna Niklas Ekstedt och Karl Ljung bjuder in till årets smakfullaste julbord, 13-20 december.

Mer info och bokning här

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall