Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

350 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Bohuslän Big Band

Rosen och Polaren Per - en hyllning till Zetterlund och Vreeswijk

Söndag

10 Sep

16:00
ca 2 tim

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 15.
Innehåller paus.

Ordinarie

350 kr

Köp

Bohuslän Big Band

Rosen och Polaren Per - en hyllning till Zetterlund och Vreeswijk

Tillsammans med Bohuslän Big Band bjuder Örjan Fahlström, Bengan Janson och Maria Lundqvist in till en konsert med toner hämtade ur Zetterlunds och Vreeswijks älskade och omfångsrika visskatt.

Det bjuds på oförglömlig musik från två av våra mest folkkära personligheter, i nya spännande arrangemang av Örjan Fahlström – som också är kvällens dirigent. Lekfullt, lättsamt och elegant men med ett tilltal som berör på djupet.

Maria Lundqvist är en av våra mest uppskattade skådespelare, ständigt aktuell i film och på tv och på teaterscenen. Maria har ett alldeles eget unik tilltal, få kan som hon blanda komik och allvar på ett sådant sätt att det är svårt att inte bli berörd.

Bengan Janson är dragspels-virtuosen och spelmannen som behärskar många olika musikstilar och medverkar i alla möjliga olika musikaliska sammanhang. Han har tidigare samarbetat med bland andra Marie Fredriksson, Putte Wickman, Jan Lundgren, Janne Åström, Sven-Bertil Taube, Loa Falkman och Jill Johnson.

Bohuslän Big Band intar än en gång Stora Teaterns Stora scen. Med tradition och nytänkande ligger det västsvenska storbandet i framkant och har ett mycket gott renommé i storbandskretsar världen över.

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall