Priser
Ordinarie pris

0 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Einar Kling Odencrants

WATER ON MARS

Lördag

20 feb

19:00

Fler speltillfällen

2

Scen/Plats

Stora scenen

Gratis inträde

Köp

WATER ON MARS

100 ringar kastas, bakåtvolter landas, fötter vrids, vatten flyger genom luften, 21 bollar jongleras och 15 käglor snurrar runt de tre kropparna samtidigt som ett elektroniskt beat håller rytmen. Glädjen i livets fysikalitet tas in på scenen där stora lådor används för att göra korthus, magneter blir till hopprep, choklad flyger genom luften och bakåtvolter görs tills joddlandet slutar!

Föreställningen skapades i Stockholm där de tre artisterna intensivt arbetade i flera år för att hitta nya sätt att förvrida sin jonglering på de mest överraskande sätt. Deras tricks är nu lika fysiska som breakdance och lika stiliserade som japansk popkonst.

De tre jonglörerna har var och en tillbringat över 15 år med att försöka göra den bästa jongleringen i världen, nu när tre jobbar tillsammans med ett och samma projekt är det som att tre Jackson Pollocks fäktas med färgtäckta penslar. Föreställningen är deras manifest om form, mönster, rytm, färg och styrka som bara kan skrivas med sex händer som jonglerar föremål.

Water on Mars är intensiv jonglering designad för rymdstationer!

Trion består av Tony Pezzo (USA), Wes Peden (USA) och Patrik Elmnert (Sverige). Tony Pezzo vann guld vid International Jugglers Associations mästerskap i USA, Wes Peden har fått brons vid den prestigefyllda festivalen Cirque De Demain i Paris och Patrik Elmnert håller sitt världsrekord med 4 piruetter under 3 käglor.

Water on Mars har tidigare spelats i Sverige, Finland, Frankrike, England, Irland, Tjeckien, Kanada och USA.

Visa mer

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall