Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

190 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Daniel Olsén

Gammalt event!

TRUMMOR & ORGEL + SLOWGOLD

Lördag

19 mar

19:00

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

190 kr

Köp

TRUMMOR & ORGEL + SLOWGOLD

Amanda Werne sjunger med en känsla som få kan mäta sig med och hennes lugnande röst i samklang med musiken får lyssnaren att vaggas in i trygghetens famn. Hennes sånger kan liknas vid poetiska berättelser, känslomässigt uppfyllda med tidlösa historier.

Slowgolds drömska prärierock får publiken att förflyttas till en annan värld. Senaste albumet Glömska är fyllt med inspiration från både svensk och amerikansk folkmusik och börjades spelas in redan två dagar efter releasefesten för albumet Stjärnfall som släpptes i maj 2015.

Slowgold är låtskrivaren Amanda Werne, som med ett antal vänner spelade in den självbetitlade debuten 2012. Tre år senare kom den efterlängtade och hyllade uppföljaren Stjärnfall och under hösten 2015 ges även en samlingsvinyl ut, innehållandes EP I och EP II.

Amanda Werne är en välkänd figur i Göteborgs musikliv. Amanda Werne mottog Totta-stipendiet i april 2015, gjorde succé på Way Out West i augusti och utgör en tredjedel av Hagatrion, tidigare husband på Hagabion och i nuläget verksam på Pustervik.

I november släpptes Slowgolds tredje album! Glömska hyllas av Sonic Magazine, HYMN, DN (4 av 5), GP Ge Hit Musiken och går att beställas på vinyl i svart eller guld, och består av tio spår. Du kan nu också beställa EP I & II på svart eller vit vinyl!

 

Trummor & Orgel

Trummor & Orgel har sedan starten 2003 samarbetat musikaliskt med bl.a. Ebbot Lundberg (The Soundtrack of Our Lives), Magnus Carlson (Weeping Willows) och Peter Morén( Peter Bjorn & John), haft musik i flera filmer och tv-program, blivit Grammisnominerade, skrivit musik till stumfilm och gjort flera hundra uppskattade spelningar i Norden och delar av Europa. T&O består av Anders Ljunggren på orgel och Staffan Ljunggren på trummor.

Arrangör: Frihamnen Event

Visa mer
Gammalt event!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall