Priser
Ordinarie pris

125 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Bataljonen

TÖRMINATOR - LET IT GO

Torsdag

22 nov

19:00
ca 1 tim 30 min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18.

Ordinarie

125 kr

Köp

Bataljonen

TÖRMINATOR - LET IT GO

- en sci-fi show med jättemånga prinsessor och robotar.
Nu slår Bataljonen på stora trumman igen och kommer göra precis allt för att än en gång lyfta taket på Stora Teatern när de tolkar två episka filmer. Vi ger dig - Törminator - let it go!!! En storslagen show med exceptionellt balla prinsessor och robotar!

– Jag hade nästan gett upp hoppet om att en tolkning av dessa båda fantastiska berättelser ihopmashade någonsin skulle bli av. Och så händer det här!!! Jag kan knapp tro att det är sant. Jag kan inte sova för att det blir så vackert och för att regissörerna som är min syster och min sambo repar sticket i “Let it go” på nätterna.  Jag har ingen aning om var det kommer landa, men jag vet att det kommer bli epic, säger Bataljonens revisor Maria Björklund Jönsson.

Minst 25 artister, förmodligen typ 77 står på scen tillsammans. Det blir Lip sync, synkroniserad dans, gåshud-moments, coola effekter och annat gött. Alltså typ nästan vad som helst kan hända!

Hasta la vista, baby! I´ll be back!

I regi av: Hanna Morau och Saga Björklund Jönsson

Kostym//scenografibozz: Anna Nordkvist och Matilda Jelse

Ensemble: JÄTTEMÅNGA!!!! Bland annat: Amanda Nordmark, Anna Nordkvist, Matilda Jelse, Ebba Sundin, Patrik Svedberg  och Björn Sundin. Fler tillkommer, se det som en överraskning!

Föreställningen görs i samarbete med RÖST – vad skulle du säga om alla lyssnade? och en mängd robotar och prinsessor består av deras ensemble. RÖST är en scenkonstverksamhet, mötesplats och gemenskap som välkomnar ALLA människor oavsett vem hen är att tillsammans göra scenkonst med budskapet att föra fram röster som annars inte hörs.

Do you want to build a snowman?

Vill du vara med på scen? Vill du hjälpa till och bygga coola grejer eller sy fantastiska kostymer? Eller vara med på något helt annat vis? Hör av dig till: saga.b.jonsson@gmail.com  eller hanmorau@gmail.com. Vill du läsa mer om Bataljonen kan du göra det här https://bataljonenshemsida.com/

Vi ses i november om inte förr!!! <3 <3 <3

Med stöd av: Göteborgs Stad och Sensus

 

Visa mer

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall