Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

450 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

The Harlem Spirit of Gospel

Lördag

07 dec

19:00
ca 1h 30min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18

Ordinarie

450 kr

Köp

The Harlem Spirit of Gospel

The Harlem Spirit of Gospel från New York sjunger in julen med julmusik och gospel. Från djupaste Harlem i New York får vi fint besök av nutidens mest välrenommerade gospelkör, 8-mannakören The Harlem Spirit of Gospel Choir.

Det är nära inpå jul och kan man tänka sig något mera välkomnande än att möta julen med en sann gospelkonsert med allt som hör till, glädje, bra musik och bra sångare – det blir bra!

De fina sångarna väljs noggrant ut av bandets ledare Anthony Morgan, och körens sångare har uppträtt med de största gospelkörerna i USA och likaså med många prominenta namn inom amerikansk musik så som Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Lyle Lovett, Christina Aguilera, Gladys Night, Cindy Lauper, The Band.

“Kontroversiell, professionell, energisk, inspirerande och andefylld! Ljudet och intrycket som The Harlem Spirit of Gospel ger kommer med en kraft som inte kan stoppas. De rör sig med änglarna.”

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall