Priser
Ordinarie pris

300 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Danish Saroee

Foto: Danish Saroee

Foto: Danish Saroee

Inställt!

Tanblues

INSTÄLLT!

Söndag

26 apr

16:00
ca 1h15min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 15.

Ordinarie

300 kr

Köp

Tanblues

INSTÄLLT!

Konserten är inställd med anledning av Covid-19. Köpt biljett återlöses. Vi kontaktar berörda biljettköpare.

Tanblues är en fusion mellan persisk klassisk musik och den amerikanska bluesen. När dessa två stilar möts så kan det bara bli en gripande och mänsklig konsertupplevelse. Ett möte mellan två världar, två religioner, två kontinenter, två musikstilar och framförallt två framstående artister.

Tanblues är en magisk musikalisk upplevelse med superstjärnan Josette Bushell-Mingo och den renommerade musikern Tahmoures Pournazeri som du absolut inte vill missa. Tanblues är en fusion mellan persisk klassisk musik och den amerikanska bluesen. När dessa två stilar möts så kan det bara bli en gripande och mänsklig konsertupplevelse.

Tahmoures Pournazeri är en av Irans mest välkända kompositör och multiinstrumentalist med djupa rötter till den persiska traditionella musiken. Josette Bushell-Mingo är en eminent regissör, skådespelare och artist. Dessutom så är Josette aktuell med ett uppskattat sommarprat på P1. Tillsammans hoppas de erövra bluesvärlden med en ny stil eller sammanföra två skilda världar. Med klassisk blues, texter från gamla persiska poeter, spirituell sufimusik och bland det viktigast här det traditionella instrumentet tanbur skapas en ny musikstil.

Detta är ett möte mellan två världar, två religioner, två kontinenter, två musikstilar och framförallt två framstående artister.

Visa mer
Inställt!

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall