Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

225 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Steget

Fredag

30 mar

19:00
ca 2 tim

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18. Innehåller paus.

Ordinarie

225 kr

Köp

Steget

Det har gått sju år sedan debutskivan ”förändrar allting” kom ut. Steget har genomgått en livskris och vi har fått följa med på resan tillbaka. Andra skivan handlade om snedsteg, felsteg och förlust. Men framförallt om att göra upp. Med uppväxtåren, vänner som svikit, kärleken och med sig själv.

Nu har dom återigen gått in i studion för att skapa ett tredje album. Vad som helst kan hända nu. Att lyssna på Steget ar som att få ta del av brev skrivna i ensamhet för att orden måste ut. Varenda textrad, oavsett om det handlar om bakfylleångest eller om en kärleksförklaring till den där vännen som alltid ställer upp, så ar det så kompromisslöst. Som känslor är.

Och de ackompanjeras av en tung produktion som förstärker det hudlösa och sårbara i att inte vara någon annan än precis den du är. Matildas röst och Nils piano bäddar in ångesten och gör den vacker. Men hoppet finns där. Som solen genom neddragna persienner i juli letar det sig fram genom raderna. Stiger upp mellan pianoslingor och stråkar och lovar, att bara du vågar så kommer det att ordna sig. Till slut.

I samband med Stegets spelning på Stora Teatern kommer de släppa nytt material.

Visa mer

Cirkuspaketet

Höstens nycirkuspaket innehåller tre utmanande, rörande och sinneskittlande föreställningar.

Läs mer om paketet

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall