Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

0 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Steget - Tioårsjubileum!

Livestream från Stora Teatern

Lördag

23 maj

19:00
ca 1h 30min

Scen/Plats

Stora scenen

Gratis inträde

Köp

Steget - Tioårsjubileum!

Livestream från Stora Teatern

Steget är popduon från Göteborg bestående av Nils Dahl och Matilda Sjöström. Nu i maj 2020 är det 10 år sedan de släppte debutplattan ”Förändrar allting". Detta firas med en streamad konsert från Stora Teaterns scen.

Se konserten via Facebook eller Twitch.

Det är lätt att bli nostalgisk nu när världen är så märklig och Steget vill ta med oss till deras minnen och tankar kring de år som har gått. Istället för publik på plats bjuder dom in alla som vill att ta del av magin, det enda du behöver är en skärm och lite internet. Det blir lite mer demokratiskt, du behöver inte ens befinna dig i Göteborg, alla ska med. Och tro oss, du vill inte missa det här!

Vi kommer såklart få höra Steget-låtar men det kommer också dyka upp gäster, artister som på olika sätt varit en viktigt del av Stegets 10 år; Kapten Röd, Alice B och A.M.E framför låtar med Matilda och Nils. Det blir unikt och helt fantastisk. Förbered dig på filmiskt känslosamt pianospel ihop med ärliga och självutlämnande texter och som vanligt är det stora känslor, det är ju Steget vi pratar om. Det kommer bli en kväll som känns i kroppen. På oss alla.

För att vi ska få den finaste känslan nu när det inte går att spela som vanligt så har Steget valt att sända ifrån den ljuvliga och mäktiga scenen på Storan. Det känns helt rätt att vara på just den här platsen då den känns så vacker, mäktig men också så nära i våra hjärtan.”

Livestream:
www.twitch.tv/stegetgbg

Spelningen är ett samarbete mellan Steget, Stora Teatern och RedDot Production AB.

Visa mer

Cirkuspaketet

Höstens nycirkuspaket innehåller tre utmanande, rörande och sinneskittlande föreställningar.

Läs mer om paketet

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall