Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

350 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

REBELLEN & SPARVEN / CHRISTOPHER WOLLTER & ÅSA FÅNG

BREL MÖTER PIAF

Tisdag

03 maj

19:00

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

350 kr

Köp

REBELLEN & SPARVEN / CHRISTOPHER WOLLTER & ÅSA FÅNG

BREL MÖTER PIAF

Succén är tillbaka!

Åsa Fång och Christopher Wollter har stått på landets största scener. Christopher hyllades senast för sin tolkning av Doktor Zjivago på Malmö Opera. Nu gör Åsa succé på samma scen i musikalen Billy Elliot. Den 3 maj återkommer de till Stora Teatern med chanson-traditionens två giganter, Edith Piaf och Jacques Brel.

 

En enad kritikerkår har hyllat denna vackra, vemodiga och roande konsertföreställning som gått för utsålda hus runtom i landet. Nu kommer den till Stora Teatern. Vi får höra odödliga sånger om livet och kärleken som ges två perspektiv, mannens och kvinnans.

Åsa och Christopher låter sången och musiken förena två självförbrännande och kärlekstörstande livsöden. Amsterdam, La vie en Rose, Ne me quittes pas och No je ne regrette rien är ett axplock av vad som kommer framföras ur den franska låtskatten. De ackompanjeras av virtuosa musiker: Bernt Andersson (piano, dragspel), Per Melin (trummor) och Michael Krönlein (kontrabas).

“Det är musik som berör, där berättandet står i centrum. Brel och Piaf la ner sin själ i sin musik och text. Det gör vi allt för att förvalta men på vårt sätt.” säger Christopher och Åsa.

”Roar och imponerar” Svenska Dagbladet
”Suveränt! Helt oemotståndligt!” Skånska Dagbladet
”Kraftfullt och övertygande. Brel och Piaf-show suger tag.”  Sydsvenska Dagbladet
”Vi hörde det redan i Doktor Zjivago, tillsammans är de oslagbara. Som lyssnare blir man lycklig och varm.”  Skånska Dagbladet
”Kemin, spänningen, poesin mellan Piaf, Brel och publiken är så påtaglig att jag får bita mig i läppen för att inte kasta mig upp på scen och kyssa båda två.” Motala Tidning
”Ett professionellt mästerverk från första till sista stund” Ale Kuriren
”Frustande känslor och svärta. Magnifik föreställning.” Norrköpings Tidningar

Arrangör: Stage Activity AB

Visa mer