Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

250 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Festivalphoto.net

Gammalt event!

Räfven

Räfvarnas Afton

Fredag

08 dec

19:00

Scen/Plats

Klubben

Baren öppnar kl 18

Ordinarie

250 kr

Köp

Räfven

Räfvarnas Afton

Sedan Räfven bildades i Göteborg 2003 har de gjort hundratals spelningar både i Sverige och utomlands. Deras energifyllda mix av punk och folkmusik från världens alla hörn gör sig allra bäst framför en svettig publik. Det är eufori, energi och ett sanslöst sväng!
Nu är det julfest på gång - på Räfvens vis!

Räfven har alltid trott på mirakel i vardag och i fest, på överraskningar, magi och det fullständigt oväntade. Det har fört dem ut på turnéer till såväl Japan som till Västerbotten, till de mest märkliga spelningar, fester, händelser och tilldragelser. Nu skapar de sin alldeles egna speciella magi på Stora Teatern mitt i decembermörkret: Räfvarnas Afton.

Välkommen till en värld där allt kan hända, där dans, musik, glädje och gemenskap är i fokus, där alla är stjärnor och där stjärnorna faller.

OBS, Konserten sker i klubbmiljö för stående publik.

Gästartister

Maria Stellas
Maria Stellas är en sångerska som du till exempel hörde sjunga på Räfvens bidrag till den Faktumskiva som släpptes förra året. Maria sjunger i världsmusikgruppen Ale Möller band, där bandmedlemmarna har skiftande musikaliska bakgrunder och tillsammans gör världsmusik som inte bara bottnar direkt i medlemmarnas bakgrund, utan även i deras styrkor som musikanter. Ale Möller Band är flerfaldigt prisbelönta så väl i fråga om Grammisar som Manifestpriser genom åren.

Ulrika Mohlavyr Mohlin
Mohlavyr är en tvärkulturell artist under genren akustisk, experimentell pop. Med en palett av instrument (dragspel, piano, cello, slagverk) och en träffsäker röst framför Mohlavyr noveller om tvättade drömmar, sorg och kassettband med The Velvet Underground, huvudlösa promenader och ensamhetens frihet och fängelse.
www.mohlavyr.se

Hellströmska Kapellet
Hellströmska Kapellet är en duo bestående av Emma och Dan Hellström. De framför sånger på franska och svenska, ackompanjerat av piano.

The Tape
Trion The Tape spelar drömsk och dynamisk pop. Med en suggestiv ljudbild, mycket gitarrslingor, medvetna texter och ett maxat reverb skapar The Tape ett unikt sound som inte lämnar någon oberörd.
https://www.facebook.com/thetapemusic/

Karmafallet
Karmafallet är en ung sextett som i somras gjorde succé när de som “Kultursommarjobbare” spelade folkmusik på Göteborgs gator och torg.
https://www.facebook.com/Karmafallet/

En fiolvän kort, men glada för det! Vi presenterar: Slangen!

Opublikowany przez Karmafallet na 4 lipca 2017

Kvällens konferencier: Olivia Bergdahl
Olivia är poet och författare som bland annat vunnit Sveriges radios pris för bästa novell och även vunnit svenska Poetry Slam som den yngsta någonsin.

DJ är Lisa Kylsberg som kommer spela en blandning av det bästa inom rock, soul och disco.

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall