Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

150 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Marta Llana

Foto: Marta Llana

Foto: Marta Llana

Gammalt event!

Soon Circus Company

Publikens val: Gregarious

Söndag

03 nov

19:00
ca 45min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18.

Ordinarie

150 kr

Köp

Soon Circus Company

Publikens val: Gregarious

På engelska är ”Gregarious” en term för djur och människor som känner sig som mest tillfreds i grupp. På spanska betyder ”gregario” vattenbärare, främst i cyklingstävlingar, en person som offrar sin position för att lagkaptenen ska kunna cykla till seger. Föreställningen ”Gregarious” betyder fantastisk cirkus.

På scen möter vi två cirkusartister som i sann anti-hjälteanda utforskar närheten och mänskligheten i sportens värld. Där kampen ligger mellan tävling och brödraskap – laganda och rivalitet.

Delvis baserat på de bådas egna vänskap ger dem scenen en varm och kär föreställning, att känna igen sig i med bubblande humor. De tar sig an teeterboard, chinese pole och akrobatik med särskild finess, och med sin lekfulla, subtila stil kan vi ändå lita på att de alltid kommer fånga varandra.

På scenen ser vi Nilas Kronlid och Manel Rosés som tillsammans studerade cirkusprogrammet på DOCH. De har setts i uppsättningar av Cirque Du Soleil och Cirkus Cirkör och 2016 blev deras vänskap ett samarbete och resultatet är Gregarious.

Konstnärligt team:
På scen: Nilas Kronlid, Manel Rosés
Outside eyes: Joan Catalá, Angela Wand

PUBLIKENS VAL!

Denna föreställning är utvald av en publikgrupp i ett samarbete Stora Teatern kallar för Publikens val. Håll utkik efter fler föreställningar valda av vår publikgrupp framöver!

Läs mer om Publikens val.

Föreställningen Gregarious presenteras genom projektet BespectACTive med stöd av EU:s kulturprogram Kreativa Europa samt Västra Götalandsregionen.

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall