Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

175 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: José Figueroa

Gammalt event!

Matilda Fleberg

Outlive

Onsdag

21 apr

19:00
ca 45min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18

Ordinarie

175 kr

Köp

Matilda Fleberg

Outlive

Alla föds vi med instinkter som talar om hur man ska agera för att överleva. Vad händer med dessa instinkter i ett samhälle där sannolikheten att möta livshotande fara i vardagen är nästintill obefintlig? Har bristen på sådana situationer gjort att vardagliga komplikationer och problem triggar oss på samma sätt som livshotande fara?

I Outlive följer vi en samtida flock av individer som utforskar sina primitiva överlevnadsinstinkter och hur de uttrycks i det moderna samhället. Under resans gång upplever de både frigörelse och fångenskap, öppenhet och fördom, stolthet och skam. Vad händer när man går emot sina instinkter? Och vilka åtgärder krävs för att överleva med det moderna samhällets förutsättningar?

Matilda Flebergs karaktäristiska förmåga att skapa nummer baserade på formationer, oväntade dynamik och temposkiften, kanon och målande musikalitet bildar en virvlande helhetsbild av oförutsägbara mönster som förkroppsligas av en grupp individuella dansare som är i total symbios. Detta i kombination med producentduon VAZ skräddarsydda musik gör Outlive till en nervkittlande upplevelse.

Outlive hade urpremiär på Urban Connection på Dansens Hus i maj 2018 och har sedan dess spelats på Parkteatern i Vitabergspaken 2019 & Diselverkstaden 2019 i samarbete med
DANSISTAN.

Koreografi: Matilda Fleberg
Medverkande: Lisa Arnold, Kevin Foo, Mia Hellberg, Milena Jacuniak, Fanny Svensson, Marco Wihlborg & Martin Wallin
Scenografi: Matilda Fleberg
Ljusdesign: Maria Ros Palmklint
Kompositör: Vaz
Kostym: Matilda Fleberg

Med stöd av Stockholms Stad.

 

EFTERSAMTAL
Stora Scenen, 19.45-20.00

Efter föreställningen hålls ett samtal med koreografen Matilda Fleberg.

På grund av rådande restriktioner är föreställningen tyvärr inställd. Du som köpt biljett kommer att kontaktas av vårt biljettkontor för återköp.

Visa mer
Gammalt event!

Magiskt för hela familjen!

Med musik, dockor och färgstark scenografi bjuder Marionetteatern in publiken till en fantasivärld fylld av oväntade bekantskaper. Från 5 år.

Läs mer om föreställningen