Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

0 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Open Stage

Nycirkus

Fredag

20 Sep

19:00
ca 1h 30min

Scen/Plats

Stora scenen

Baren är öppen på scen

Gratis inträde

Köp

Open Stage

Nycirkus

För första gången på Stora Teatern arrangerar vi ett Open Stage för nycirkusartister! Uppe i luften flyger ord, stenar och kuber. Kroppar blir konst i akter med fascinerande sinne och känsla. Och där på scengolvet sitter du - med något kallt handen, öppet sinne och värme i hjärtat. Nu kommer cirkusen nära och du sitter allra närmst.

Missa inte möjligheten att se ett tiotal olika cirkusartister uppträda med sina nummer i en skön blandning under en avslappnad kväll på Stora Teatern. Det perfekta after work-tillfället! De olika akterna kan vara helt färdiga nummer eller en exklusiv inblick i en cirkusartists arbete (work-in-progress).

Stora Teatern presenterar flest cirkusföreställningar per år i Sverige och har landets största cirkuspublik. Nu vill vi ge fler artister chansen att uppträda på vår scen och arrangerar därför en Open Stage. Cirkusartisterna som kommer att uppträda under kvällen har valts ut genom ett Open call. Under kvällen kommer publiken att sitta på scenen, nära artisterna, under ledning av en konferencier. Baren kommer att vara öppen.

Boka dina biljetter redan nu. Det är gratis, men förbokning krävs. Varmt välkommen till en förtrollande kväll!

 

KVÄLLENS ARTISTER

Love Dahlin
Douglas Magnusson
Relicário (Marta Chaves & Glauko de Lima)
Manuel Bojen
Linda Hafstad
Annika Frodi-Lundgren

Konferencier: Lotta Nilsson

Open Stage görs inom ramen för det regionala projektet Cirkus i Väst. Cirkus i Väst är ett projekt som vill utveckla möjligheterna att uppleva och utöva samtida cirkus i Västra Götaland. Initiativtagare är Stora Teatern och Cirkus Cirkör. Cirkus i Väst drivs med stöd av Västra Götalandsregionen.

Visa mer

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall