Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

390 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Nääämen it´s Al Pitcher

Fredag

30 okt

19:00

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

390 kr

Köp

Nääämen it´s Al Pitcher

Al Pitcher, en av landets mest hyllade komiker, förlänger turnén med “Nääämen it’s Al Pitcher". Landets största internationella komiker åkte 2014 ut med den bejublade soloföreställningen. Just nu turnerar han landet runt med showen, och med tanke på det stora publiktrycket meddelar Lifeline Entertainment att Al Pitcher kommer att fortsätta med att turnera med ”Nääämen it’s Al Pitcher” även i höst. Då gästar han bland annat Stora Teatern.

Evenemanget är på engelska.

Det är en klassisk standup-show med Al Pitchers karaktäristiska enastående interaktion med publiken och kvicktänkta humor som alltid hittar något roligt i det oväntade. Nyzeeländaren har gjort en enastående kometkarriär i Sverige.

Den 9 oktober är det nypremiär för “Nääämen it’s Al Pitcher” i Karlstad, därefter följer en turné med stopp i 22 städer. Al Pitcher hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala och är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner. I sina shower brukar nyzeeländaren också utforska det typiskt svenska som han stöter på och förundras över i sin vardag.

– Många av sakerna som ni tar för givet tycker jag är märkliga. Som de blåa påsarna ni sätter på era skor på gymmet eller på dagis. Ni blir jättearga om man inte har på dem när man går in, men om man har på sig dem när man går därifrån säger ingen ett ord, säger Al Pitcher.

Efter två hyllade och intensiva säsonger tar Al Pitcher ut föreställningen “Nääämen it’s Al Pitcher” på turné för sista gången.

– Live-shower är det viktigaste för mig och jag älskar att göra dem för svenskar. Jag vill att varje kväll ska vara som nyårsafton, som ett stort party. Jag är inte här för att berätta om politik eller mina problem, det har vi tillräckligt av som det är, säger han.

 

Pressröster om Al Pitcher

Al Pitchers humor håller världsklass! Niclas Holmlund, Värmlands Folkblad

När trettio sekunder har gått har jag redan skrattat högt tre gånger! Martin Johansson, Östersunds-Posten

Får folk att vrida sig av skratt. Karin Kämsby, Ljusnan

Publiken krampar i skrattsalvor och jag kapitulerar totalt. Janna Li Holmberg, Smålandsposten

Visa mer

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall