Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

295 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

LoopTok

Feat. Maja & Cirkör

Fredag

09 feb

19:00
ca 2 tim

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18. Innehåller paus.

Ordinarie

295 kr

Köp

LoopTok

Feat. Maja & Cirkör

Upplev musiken från Cirkus Cirkörs Knitting Peace, Borders och Limits med mera, i en konsertföreställning med artister från Cirkus Cirkör. En unik scenupplevelse med musiken i fokus och nycirkuskonster i världsklass.

Samuel LoopTok Andersson, som har gjort musiken till Cirkus Cirkör-produktionerna Knitting Peace, Borders och Limits, ger sig ut på turné med musiken från dessa föreställningar + nytt material. Utöver LoopToks mäktiga och medryckande musik blir konserten en helhetsupplevelse med fängslande nycirkusnummer och gripande sång av Maja Långbacka.

Knitting Peace har hyllats världen över som ett poetiskt allkonstverk i fredens tecken. Borders, som var en samproduktion mellan Cirkus Cirkör och Malmö Stadsteater, blev kritikerrosad och lämnade få oberörda med sitt starka och aktuella tema; gränser, flykt och gränsöverskridande. Våren 2016 släppte Looptok en skiva med musiken från Borders. Och nu under vintern och våren spelas föreställningen Limits för utsålda hus runt hela Sverige och Europa.

Den starka och gränslösa musiken sammanflätas med enastående nycirkus och Maja Långbackas magiska röst. Musiken, som är varierad och hämtar inspiration från alla världens hörn, filtreras genom LoopToks engagerande, råa och ösiga sound. En unik konsertupplevelse. I vår släpper även Looptok & Maja en ny skiva som vi får smakprov från under konserten.

Samuel LoopTok Andersson är multiinstrumentalisten och kompositören som integrerar liveelektronik och loopar med folkliga och akustiska sound. Han är även hyllad som kompositör och medverkat på scen som musiker till Cirkus Cirkörs senaste produktioner samt är den yngsta medlemmen i legendariska folkrockbandet Hedningarna.

Maja Långbacka är sångerska, kompositör och musiker känd som en av de mest intressanta unga folksångerskorna i Sverige idag. Med sin starka, personliga och kompromisslösa röst bygger hon broar mellan folkmusik och andra genrer. Hon medverkade som sångerska och artist i hyllade Cirkus Cirkör-produktionen Borders på Malmö Stadsteater.

www.looptok.com

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall