Priser
Ordinarie pris

200 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

LEK STUDIO

VEM STAL TIDEN?

Söndag

10 Jan

17:00

Fler speltillfällen

2

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

200 kr

Köp

LEK STUDIO

VEM STAL TIDEN?

Dansteater för alla åldrar.

I ett litet kungarike någonstans långt borta, där alla levde lyckliga tillsammans, började missnöjet få fäste, då medborgarna inte längre hann med det de ville göra. Barnen kom för sent till skolan. De vuxna missade viktiga möten.

Maten tycktes aldrig bli klar i tid, posten var alltid försenad. Klagomålen som nådde kungen, fortsatte att komma i en strid ström. Så en vacker dag bestämde kungen att något måste göras. Han utfäste en belöning till den som kunde hitta den försvunna tiden, eller tidstjuvarna. Nu följer en omväxlande saga, om invånarnas strapatser i jakten på tiden.

Sagan innehåller alla de ingredienser en riktig saga ska innehålla; prinsar och prinsessor, stora och små strider, drakar, féer, rök och eld,spänning och romantik. Och när vi kommer till slutet…… vet vi lite mer om vart tiden tog vägen.

För barnen finns det saker att känna igen och förundras över. För de vuxna, blir det vacker musik, dans och scenografi att njuta av och även stora frågor att fundera över och kanske få svar på. Danssagan framförs av barn och vuxna, amatörer och proffs från Fouette dansensemble och LEK studio, klassisk balett, modern dans och teater.

Fouette dansensemble; dansteater sedan 1996, stora och små produktioner; tex Nötknäpparen, Kontrast, Vid regnbågens slut, Danskärlek, på scener tex i Stockholm, Gislaved, Mölnlycke, Köpenhamn, Den Haag och Toronto.

LEK studio; Dansarutbildning för barn, ungdomar och vuxna sedan 1996.

Konstnärlig ledare; Kristina Erlandsson
Scenografi; Patrik Petersson, Factotum

Arrangör: LEK studio i samarbete med NBV

Visa mer
Gammalt event!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall