Priser
Ordinarie pris

0 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

West Pride / Tasso Stafilidis

Kärlekens pris

Torsdag

13 jun

19:00
ca 2h

Scen/Plats

Stora scenen

Gratis inträde

West Pride / Tasso Stafilidis

Kärlekens pris

En föreställning som baseras på berättelser från vittnesmål om hbtq-personers livssituation från olika delar av världen och Sverige.

Skådespelaren Tasso Stafilidis tar oss med på en omskakande resa där kärleken är en balansgång mellan liv och död. Han berättar även om sina egna erfarenheter och belyser såväl hedersförtryck, sin första kärlek och viljan att förändra världen. Föreställningens berättelser varvas med sånger av Vladimir Vysotskij och Jacques Brel.

Kärlekens Pris har spelats över 350 gånger för 75 000 personer. Främst för gymnasie- och högstadieelever men även för mellanstadiet, skolpersonal, West Prides samarbetspartner och för allmänheten. På skolor följs föreställningen upp direkt med en frågelåda där eleverna får skriva ner frågor eller kommentera. Alla frågor besvaras/kommenteras från scen av Tasso.

Föreställningen presenteras av West Pride i samarbete med Stora Teatern under West Pride 2019.

Medverkande:
Tasso Stafilidis: skådespelare
Helen Sandgren Åström: pianist och sångare

 

Samtal efter föreställningen

Direkt efter föreställningen håller Tasso ett samtal med Samiaullah och Abdolah om homosexuellas situation i Afghanistan och vad det innebär att vara flykting och hbtq-person. Medverkar gör även Fredrik som tillsammans med Abdolah och Samiaullah föreläser runt om i landet. De är mycket uppskattade och efter deras samtal har flera vågat komma ut som hbtq-personer.

Samtalet pågår i ca 30 min.

Visa mer

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall