Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

315 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

JOEL ALME

Fredag

18 mar

19:00

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

315 kr

Köp

JOEL ALME

Efter ett framgångsrikt 2015 med det hyllade albumet Flyktligan, uppmärksammad medverkan i Jills Veranda och en 40 spelningar lång turné är Joel Alme i vår tillbaka med två exklusiva konserter i Göteborg och Stockholm.

Albumet ”Flyktligan” blev en vändpunkt för Joel Alme och innebar ett tydligt före och efter i hans artistkarriär. En samling sånger vars personliga tilltal och uppriktiga berättelser ur Joels släkthistoria verkligen slog an en sträng i publikens hjärtan. Albumet hyllades av en enig kritikerkår med ord som ”Det bästa svenska albumet på tio år” och ”Ett vackrare album på svenska lär inte släppas i år”.

Samtidigt som singlarna ”Backa Tiden”, ”Innan staden vaknar” och ”Våran Sort” under hela förra året snurrade frekvent på radio turnerade Joel intensivt land och rike runt med en över 40 konserter lång turné.

I höstas medverkade han i ett uppmärksammat avsnitt av SVTs succéprogram Jills Veranda. Joel har också nyligen synts i Skavlan i samma kanal. Ett år efter att Flyktligan släpptes upptäcker fortfarande fler och fler Joels musik. Ett lika välkommet som välförtjänt genombrott.

I vår är Joel Alme tillbaka med två väl valda spelningar, i Stockholm och på hemmaplan i Göteborg. 18/3 spelar han på Stora Teatern i Göteborg och 19/3 på Debaser Medis i Stockholm. På båda konserterna öppnar Joels skivbolagskamrat Hessam, en lovande debutant som är aktuell med singeln ”Lilla London”.

Arr: Frihamnen Event & United Stage

 

EFTERFEST

Joel Alme fyller Stora Teatern och självklart måste detta avslutas med en ordentlig efterfest i anslutning till konserten. Du med biljett till Joel Almes konsert på Stora Teatern 18 mars får gå på efterfest för bara 50 kr (Ord. 100 kr).

Allt du behöver göra är att ta vänster vid utgången och gå mot baksidan av Stora Teatern. Glöm inte att gå via garderoben och hämta dina tillhörigheter. Klubben på baksidan öppnar direkt efter konsertens slut.

Förutom att vi erbjuder en härlig atmosfär och möjligheten att vidare prata om Joel och hans konsert kommer vi bjuda på mer musik framförd av Molnet som på kort tid blivit stora indiefavoriter och så sent som förra månaden spelade på ett till bredden fyllt Pustervik.

Spara din biljett till efterfesten!

Välkomna, vi ses längst fram!

Mer info på Facebook eventet: https://www.facebook.com/events/1409473852402349/

Arrangör: Valen Agency i samarbete med Stora Teatern

Visa mer

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall