Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

294 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

IMPROVISION SONG CONTEST

Söndag

27 mar

17:00

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

294 kr

Köp

IMPROVISION SONG CONTEST

Tioårsjubileum för den improviserade melodifestivalen! Gbgimpros populära, kärleksfulla och kaxiga alternativ till Melodifestivalen är tillbaka! Skickliga improvisatörer från hela landet skapar kompletta låtar framför ögonen — och öronen — på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och samtidigt en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat.

Det är tionde året i följd som Gbgimpro arrangerar Improvision Song Contest – och att succén växer hela tiden framgår tydligt nu när vi flyttar in på Stora teatern, efter att ha gått för utsålda hus i Stenhammarsalen på Konserthuset de senaste tre åren.

Så här går festivalen till: Vid entrén får publiken skriva förslag på låttitlar. Under föreställningens gång drar sedan artisterna var sin låttitel, samtidigt som bandet lottar fram en genre — det kan vara allt från eldig tango till smäktande powerballad — och sedan framför artisterna sina nummer direkt, helt utan förberedelser! Under pausen röstar publiken på sina favoriter och i andra akten bjuds det på massor av överraskningar innan segraren till slut koras under spännande omständigheter.

Självklart kryddas aftonen även med melodifestivaltypiska ingredienser som glammigt värdpar, snabbgenomgångar, sprudlande mellanaktsnummer och mycket mer! Det kan bli hur galet och roligt som helst när text och musik blir till i stunden, och publiken garanteras en hejdundrande jubileumskväll med massor av skratt!

Arrangör: Gbgimpro (Göteborgs improvisationsteater)

Visa mer

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall