Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

220 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Katarzyna Machniewicz

Foto: Katarzyna Machniewicz

Foto: Katarzyna Machniewicz

Gammalt event!

iCoDaCo

It will come later

Måndag

01 apr

19:00
ca 1h

Scen/Plats

Gradängscen

Ordinarie

220 kr

Köp

iCoDaCo

It will come later

Den tröttsamma och oändliga ansträngningen vi lägger på små ögonblick. Ansträngningen som krävs för att föra ihop idéer. Ansträngningen som krävs för att driva bort människor. Ansträngningen som krävs för att driva dem ännu längre bort. Den energi, hängivenhet och uthållighet vi sammankallar för att passa in och uppföra oss i samhället.

Kampen vi utstår för att vara produktiva. Varje ögonblick räknas, varje ansträngning spelar roll. Vi lutar mot samma sak som vi trycks bort ifrån. Vi fortsätter…

Vi finner ro inom det bekanta, vi vet vad som kommer senare. En ständig början på något nytt. Vi ser allmänhetens bästa, det gemensamma målet, kanske kommer vi någonstans tillsammans.

Ett nytt avskalat, ändå utmanande och gränsöverskridande nutida dansverk. Framförd med publiken sittandes runt en roterande scenografi, som översvämmas i ljus för att spegla det skiftande dagsljuset. Hari kämpar, trycker och drar sex kroppar mot varandra i ett konstant flöde av transformering.

iCoDaCo (International Contemporary Dance Collective) är ett konstnärsdrivet interkulturellt utbytesprojekt inom landskapet av nutida dans. Samarbetsprojektet, som drivs i tvåårscykler, initierades 2012 av det Göteborgsbaserade internationella kompaniet och organisationen ilDance. Den nuvarande perioden involverar konstnärer och partners från Sverige, Wales, Polen, Ungern och Hongkong. Finansiering sker med hjälp av lokala, regionala och nationella organ samt medfinansierat av EU programmet Kreativa Europa.

Ljuddesign: Gosheven
Dramaturgi: Gwyn Emberton och Israel Aloni
Kostymdesign: Hanka Podraza
Scenografi: Simon Banham
Ljusdesign: Kathrine Sandys
Turnéproducent: Kristian Rhodes

Icodaco.com

 

Arrangör: ICoDaCo

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall