Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp
Ordinarie pris

230 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Lars Brundin

Foto: Lars Brundin

Foto: Lars Brundin

Foto: Lars Brundin

HEPP!

Magiker Malin Nilsson

Söndag

12 feb

15:00
ca 45min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar en timme innan föreställningen

Ordinarie

230 kr

Köp

HEPP!

Magiker Malin Nilsson

En magishow av och med magiker Malin Nilsson och elektromusikant Niklas Ström. En tappa-hakan-show för hela familjen som inte har några lösningar men gärna beundrar problemen. Hepp!

Magiker Malins fingerfärdiga trix, hemmabyggda illusioner och roliga mysterium presenteras till ösig musik signerad Niklas Ström.

Malin Nilsson är en magiker med passion för att skapa originella trollerinummer och unika live-föreställningar. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och sitt opretentiösa sätt att trolla på. Malin har förfinat sin fingerfärdighet genom tusentals föreställningar. Hon har samarbetat med Drottningholms Slottsteater, gett 200 shower på Kristallpalatset i Leipzig, kommit trea i världsmästerskapen i Street Magic och kan skryta med att vara den enda kvinnan i historien att vinna mästartiteln vid de Svenska Mästerskapen i Magi.

Niklas Ström härjar med musik, ljud, elektronik och lite vad som faller honom in. Han bygger elektroniska ljudmanicker som ibland blir en del av hans live-föreställningar.  Niklas har genom åren komponerat musik och gjort ljud till en mäng datorspel som spelas över hela världen, till magishower och dansföreställningar.

Visa mer
Ingår i paket:
FAMILJ
Läs mer
Sön 12 Feb 15:00
Rek. ålder från 4 År

Familjepaketet

Ta med hela familjen på färgstarka, lekfulla och musikaliska scenkonstupplevelser under våren 2023. Med vårt biljettpaket får ni tre föreställningar med stor variation till ett fantastiskt pris!

Läs mer om föreställningen