Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

325 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

GÖTEBORG SYMPHONIC BAND

DE TRE TENORERNA

Söndag

17 apr

18:00

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

325 kr

Köp

GÖTEBORG SYMPHONIC BAND

DE TRE TENORERNA

Vi följer upp förra årets succékonsert ”Pärlor från Storans storhetstid” med konserten ”De tre tenorerna”. En konsert som bjuder på nya (men gamla) pärlor från opera-, operett- och musikalvärlden.

Solister är de fantastiska Göteborgsprofilerna Glenn Kjellberg, Tomas Lind och Mathias Zachariassen. Ni som såg ”Pärlor från Storans storhetstid” förra året minns Mathias underbara sång från den konserten. I år kommer dessa tre tenorer att inspirera och sporra varandra till stordåd på scenen.

Ni kommer också att få höra Göteborg Symphonic Band, kända bl.a. för sin årliga PROMS-konsert i Göteborgs Konserthus. Den över 50 musiker starka orkestern kommer både att ackompanjera solisterna och framföra stycken på egen hand.

Årets dirigent är Göteborgsoperans biträdande operachef Anders Ottosson. Under större delen av 1900-talet var Stora Teatern i Göteborg den främsta scenen för opera, operett och musikal. Teatern invigdes dock så tidigt som 1859, och har spelat en betydande roll för kulturlivet i Göteborg under hela tiden fram till idag.

Mer information finns på vår hemsida www.proms.se.

Arrangör: Göteborg Symphonic Band

Visa mer

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall