Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

175 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Bianco / GBG Mime Fest

Fragile / LaBú Theatre

Gammalt event!

Bianco / LaBú Teatre

GBG Mime Fest

Fredag

15 nov

17:00
ca 50min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 16.

Ordinarie

175 kr

Köp

Bianco / LaBú Teatre

GBG Mime Fest

GBG Mime Fest är en festival som erbjuder högkvalitativ scenkonst med mimen som grund. I år huserar festivalen på tre scener, Stora Teatern, Göteborgs Stadsteater Lilla Scenen och Teater Aftonstjärnan.

Föreställningen Bianco handlar om att acceptera förändringarna i våra liv och hur dessa förändringar – stora som små – formar oss, om hur vi väljer att hantera och möta dessa förändringar på bästa sätt, ett sista minne, om behovet av att släppa taget för att kunna utvecklas som människor, förlusten av någon eller något vi älskar. De är universella värden som ofta går obemärkta förbi i vårt samhälle. Hos LaBú Teatre uttrycks detta genom ett visuellt, komiskt och poetiskt scenspråk.

LaBú Theatre är ett nutida scenkonstskreation– och forskningsprojekt inom dramaturgin av objekt/figur, atmosfärer och visuella landskap. De utgår från vardagliga objekt/material för att skapa extraordinära upplevelser.

Bianco blev tilldelad priset Best Performance Award på International Theatre Festival FITC i Bukarest, Rumänien. Verket hade premiär 2017 på European Performing Arts Market for Children FETEN, Gijon, Spanien.

 

GBG Mime Fest är en festival som erbjuder högkvalitativ scenkonst med mimen som grund. Festivalen erbjuder även workshops, master classes och akademiska samtal. Festivalens strävan är att tänja på gränserna av vad mim är och kan vara på 2000-talet genom att presentera nationella och internationella verk av både etablerade- och up-and-coming-artister. Förutom scenverk presenterar festivalen installationer, kortare akter och musikakter.

Hela festivalprogrammet finns på www.gbgmimefest.se

Arrangör: GBG Mime Fest

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall