Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Priser
Ordinarie pris

300 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Sofia Kallner

Foto: Sofia Kallner

Foto: Sofia Kallner

Foto: Sofia Kallner

Foto: Sofia Kallner

Foto: Sofia Kallner

Foto: Sofia Kallner

Foto: Sofia Kallner

Face First Company

Outlines

Lördag

10 okt

19:00
ca 2h

Fler speltillfällen

2

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18

Ordinarie

300 kr

Köp

Face First Company

Outlines

Svenska Face First Company gästar Stora Teatern med föreställningen Outlines - nycirkus och livemusik i absolut världsklass! Med hisnande akrobatik i luften såväl som på marken, med jonglering, balans och sina egna kroppar, tänjer akrobaterna på gränsen för vad vi tror är fysiskt möjligt.

Föreställningen Outlines tar avstamp i periferin av vårt medvetande. 43 procent av våra dagliga beteenden utförs omedvetet, av vana och är formade av vår uppväxt och våra erfarenheter.Hur översätter vi det till cirkusmanegen? Gömmer sig vanorna backstage eller står de mitt i strålkastarljuset? Face First Company vill titta närmare på både våra vanor och ovanor för att utforska dess konturer och karaktär. Kompaniets akrobater kastar sig handlöst ut i det okända och har tillsammans skapat en plattform där individens kreativitet och förmåga testas och får ta plats.

Ensemblen består av cirkusartisterna Manda Rydman, Oscar Karlsson, Anton Graaf, Sarah Lett och Gustaf Rosell. De har jobbat med prestigefyllda kompanier som Cirque du Soleil, 7Fingers, Cirque Eloize, Cirkus Cirkör samt på Stockholms Stadsteater och Folkoperan.

Musiken är skriven och framförd av keyboardisten Mikaela Hansson som jobbat med artister som bl.a. Fever Ray, Seinabo Sey, Markus Krunegård och Lykke Li.

Hannele Philipson som jobbat med Stockholm Stadsteater, Norrlandsoperan och HIPP i Malmö har gjort scenografi och ljusdesign.

Regissör: Philipp Boë
Ljudtekniker: Vilhelm Montán Lindberg

 

Presenteras som en del av Cirkus i Väst.

Visa mer

Cirkuspaketet

I vår riktar vi blicken mot svenska cirkuskompanier. Vi har bjudit in tre nationella grupper som skapar nycirkus i absolut världsklass. I vårens cirkuspaket bjuds du på tre vitt skilda upplevelser. Surrealistiskt, charmigt och poetiskt med lysande akrobatik som gemensam nämnare.

Läs mer om paketet