Priser
Ordinarie pris

350 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Eskobar

Lördag

24 nov

19:00
ca 2 tim 10 min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18. Innehåller paus.

Ordinarie

350 kr

Köp

Eskobar

Eskobar debuterade 1999 med singeln "On a Train" och fortsatte in i 2000-talet med sin vackra och melankoliska pop som tog allt större plats i hjärtan och media. 2001 släpptes monsterhiten "Someone New" tillsammans med Heather Nova och bandet turnerade flitigt hela världen runt i många år. 2015 gjorde bandet sin största turné någonsin då de var "special guests" på Roxettes sista Europaturné under tre månader med utsålda arenor. Totalt har 6 fullängdsalbum släppts och en EP släpptes så sent som våren 2018.

I slutet av november har man chansen att uppleva både det unga och oerfarna Eskobar – samtidigt som den rutinerade och välmeriterade versionen av bandet. Eskobar sätter nämligen upp två helt exklusiva konserter där nostalgi och även kronologi är ledorden. Med fokus på album ett och två spelas bandets personliga favoritlåtar i kronologisk ordning, från debutsingeln och fram till den rykande färska ’Longest Journey’ som med sin titel väl sammanfattar karriären.

Det här är ett speciellt tillfälle och endast två konserter kommer att genomföras med detta unika koncept. Den 23 november spelar dem på Vasateatern i Stockholm och 24 november på Stora Teatern i Göteborg.

Förband: Persson & Krall, kl 19
Eskobar på scen ca kl 19.40.

Arrangör: Frihamnen Event & Jubel

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall