Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

495 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Anders Ekborg

En Stilla Jul

Onsdag

18 dec

19:00
ca 2h

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18. Innehåller paus.

Ordinarie

495 kr

Köp

Anders Ekborg

En Stilla Jul

Traditionen och publiksuccén fortsätter! En stilla jul med Anders Ekborg ger tre exklusiva julkonserter 2019 med olika gästartister i varje stad.

En stilla Jul är en konserttradition sedan 2010 av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare. I år har Anders Ekborg valt att exklusivt besöka Stockholm, Göteborg och Jönköping med föreställningen.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson på gitarr, Stefan Nilsson på piano, Thomas Bergqvist på klaviatur, Elias Gammelgård på fiol och Atida Stahlhammer på cello, tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och delar av Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Anders har dessutom i år bjudit in en gästartist till respektive stad. I Göteborg gästar sångerskan Emmi Christensson som bl.a. har spelat huvudrollen som Christine i Phantom of the Opera både i Stockholm och West End.

Anders Ekborg är just nu aktuell i en av huvudrollerna i succémusikalen ”Så Som i Himmelen” som fortsätter hela hösten på Oscarsteatern i Stockholm.

 

Läs mer på andersekborg.nu.

 

Arrangör: 2entertain & Vicky Nöjesproduktion i samarbete med känslogrossisten.

Visa mer
Gammalt event!

Svalbard Company

Med stor inlevelse, energi och en gnutta galenskap intar prisbelönta Svalbard Company scenen för att med högklassig cirkuskonst peka på det mest djuriska inom det mänskliga beteendet.

Läs mer om föreställningen