Speltillfällen
Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Ordinarie pris

350 kr

Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Stephen Freiheit

Gammalt event!

Sinne Eeg & Bohuslän Big Band

En hyllning till Ella Fitzgerald

Söndag

18 feb

18:00
ca 2 tim

Scen/Plats

Stora scenen

Innehåller paus.

Ordinarie

350 kr

Köp

Sinne Eeg & Bohuslän Big Band

En hyllning till Ella Fitzgerald

2017 skulle Ella Fitzgerald, en av de absolut största jazzvokalisterna genom tiderna, ha fyllt 100 år. Hör Bohuslän Big Band i ett spännande samarbete med den danska världsstjärnan Sinne Eeg, när de tillsammans tolkar den oförglömliga musik som förknippas med Ella Fitzgerald. En konsert som med värme och respekt hyllar The First Lady of Song.

Sinne Eeg är en av Danmarks absolut främst vokalister, känd både för sin mogna jazzröst såväl som sin utsökta sångteknik. Sinne har flera gånger prisbelönats för sin musik, bland annat har hon mottagit det prestigefyllda franska jazzpriset Palmarès (som delas ut av Academie Du Jazz) i kategorin ”bästa vokaljazz-CD”, samt vunnit en dansk jazzgrammis, för skivan Face the Music som kom ut 2014.

Bohuslän Big Band är det kreativa och fräscha storbandet som inte räds någonting i musikens värld. Med en väl avvägd balans mellan tradition och nytänkande ligger bandet i framkant och har ett fantastiskt renommé världen över. Sedan 2004 är Bohuslän Big Band knutet till, och en viktig del av Vara Konserthus verksamhet.

Visa mer
Gammalt event!
Hitta hit

Du hittar oss mitt i Göteborg

Vägbeskrivning!

Göteborgs dans- och teaterfestival

I augusti är det återigen dags för festivalen som tar scenkonstvärlden till Västsverige. En tio dagar lång fest med dans, nycirkus, performance, teater och musik från världens alla hörn.

LÄS MER PÅ FESTIVALENS HEMSIDA

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall