Priser
Ordinarie pris

420 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Joel Nilsson

Foto: Joel Nilsson

Foto: Joel Nilsson

Emil Jensen

EN GEMENSAM GALNING

Söndag

04 nov

18:00
ca 2 tim 20 min

Fler speltillfällen

3

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 17. Innehåller paus.

Ordinarie

420 kr

Köp

Emil Jensen

EN GEMENSAM GALNING

Emil Jensen är tillbaka med ny föreställning, nytt album och stor turné.

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar– och vinterprat i radio, är Emil Jensen tillbaka i höst med nytt album och ny föreställning med titeln En gemensam galning.

– Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen. 

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

Förra succéföreställningen Flyktpotatis lockade över 20 000 besökare över hela landet och avslutades på ett fullsatt Cirkus i Stockholm. Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick senast 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Just nu är han artist-in-residence på Vara Konserthus, han hörs på söndagar i Godmorgon, världen! i Sveriges Radio och återkommande i Tankar för dagen. Eller Tvångstankar för dagen som Emil själv kallar det.

Föreställningen spelas 17 gånger i höst och innefattar tre kvällar på Stora Teatern. Albumet med samma namn släpps 26 oktober.

Arrangör: Frihamnen Event & United Stage

Visa mer

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall