Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

430 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Joel Nilsson

Foto: Joel Nilsson

Foto: Joel Nilsson

Emil Jensen

En gemensam galning

Onsdag

10 apr

19:00
ca 2h

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18. Innehåller paus.

Ordinarie

430 kr

Köp

Emil Jensen

En gemensam galning

Just nu turnerar trippelaktuella Emil Jensen landet runt med hyllade föreställningen “En gemensam galning” och har haft hela tio kvällar på anrika Södra teatern i Stockholm. Samtidigt avslöjar han nu att turnén utökas med tjugotre nya datum och orter.

– Efter det fantastiska mottagande vi fått under hösten, känns det omöjligt att inte fortsätta till våren. Det har styrkt mig i att det är viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen och den tillströmmande publiken.

“Omslutande humor blandas med högstämt allvar och där Jensen får gott om svängrum för sin begåvade ordkonst” – Göteborgs-Posten

“Denne förträfflige ordkonstnär är förmodligen en av landets mest mänskliga människa” – Gaffa

Förutom turnén har Emil i höst släppt ett nytt rosat album ”En gemensam galning” och boken ”Vad var det jag sa?” som innehåller texter från hans mest älskade radioframträdanden – Sommar i P1, Tankar för dagen och Godmorgon världen! Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning. Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, senast med Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

Arrangör: Frihamnen Event & United Stage

Visa mer

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall