Priser
Ordinarie pris

275 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Paul Musoke Edwards

Gammalt event!

Riksteatern

De redan frälsta

Lördag

03 mar

19:00
ca 1 tim 40 min

Fler speltillfällen

4

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18.

Ordinarie

275 kr

Köp

Riksteatern

De redan frälsta

När Tiffany och Bianca Kronlöf tillsammans med Thom Gisslén åter ger sig ut på turné är siktet inställt på valåret 2018. De redan frälsta kommer att utmanas i godhet och förändring. De som forfarande lever i mörker kommer att vakna.

I De redan frälsta kommer ingen undan. Denna gång riktar Familjen Kaos sina knivskarpa blickar mot valåret, men också mot sig själva. Med knivskarp humor och brutal ärlighet tar de sig an känsliga ämnen i Europas politiska landskap. Ingen fråga är för stor och ingen människa för liten.

”Systrarna Kronlöf överrumplar sin publik med en energisk lektion om hur man påverkar sin framtid – ett stycke brutalt egensinnig politisk teater.” SvD

Familjen Kaos består av Bianca och Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén. De är kända från den prisbelönta SVT-humorserien Full Patte. Hösten 2015 turnerade de för fulla hus med den bejublade Slå pattarna i taket tillsammans med Riksteatern. Denna gång samarbetar trion med regissören Astrid Menasanch Tobieson som bland annat skrivit och regisserat pjäserna Men det skulle ni aldrig våga (2012, Orionteatern), I landet som aldrig brann brinner nu träden (2015, Dramalabbet) och Nattpassage (2016, Kulturhuset Stadsteatern). Senast regisserade hon Frontens gryningsfärg på Kulturhuset Stadsteatern.

Medverkande: Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf, Thom Gisslén
Manus: Familjen Kaos
Regi: Astrid Menasanch Tobieson
Musik: Familjen Kaos
Scenografi/Ljus/Video: Johan Rödström
Kostym: Felicia ”Leffe” Kronlöf
Mask: Daniela Krestelica

I samarbete med: Göteborgs teaterförening och Riksteatern

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall