Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

0 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Cirkus Saga

Gammalt event!

Cirkus Saga/Clowner utan gränser

Skratturnén

Lördag

03 dec

13:00
ca 45min

Scen/Plats

Stora scenen

Fri entré

Gratis inträde

Köp

Cirkus Saga/Clowner utan gränser

Skratturnén

En lustfylld föreställning om att tro på det omöjliga, våga chansa och ibland misslyckas. Scenen förvandlas till en plats där allt kan hända - och händer! Cirkus Saga gör sitt bästa, och värsta, för att underhålla sin publik som får vara med på galna upptåg, häpnadsväckande akrobatik, imponerande jonglering och finurlig musik.

Clowner utan Gränser har sedan 1996 arbetat världen över för att sprida skratt, hopp och drömmar till barn som lever i extrem utsatthet. Varje år skickar vi Sveriges bästa clowner och cirkusartister till krigs- och katastrofdrabbade områden för att hjälp barn hitta tillbaka till leken inom sig igen och frigöra livskraft. Andra organisationer gör så att människor överlever. Clowner utan Gränser får människor att börja leva igen.

Skratturnén – För alla barns rätt, reser istället för till länder långt borta, genom Sverige för att träffa skolklasser och prata om och skapa engagemang för barnkonventionen. Och givetvis skratta en massa tillsammans! För genom skrattet lockas känslor fram, nya tankar får plats och vi kan alla mötas i detta universella språk.

I höst reser Skratturnén runt ibland annat runt i Göteborg och i Varberg för att möta barn. Denna turné avslutas med en gratis föreställning av Cirkus Saga på Stora Teatern i Göteborg.

 

 

Visa mer
Gammalt event!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall