Priser
Ordinarie pris

250 kr

BARN/UNGDOM/STUDENT TOM 25 ÅR

175 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Circa

What Will Have Been

Söndag

23 apr

16:00
ca 1tim

Fler speltillfällen

2

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar 1 timme innan föreställning

Ordinarie

250 kr

Köp

Circa

What Will Have Been

Det australiensiska kompaniet Circa har skapat en intim och gripande nycirkusföreställning, som tänjer på gränserna för vad människokroppen kan göra. 

Akrobatens mod blandas med dansarens skönhet när den australiensiska gruppen Circa utforskar och tänjer gränserna för vad nycirkus kan vara. Föreställningen What Will Have Been är en intim och gripande, halsbrytande nycirkusföreställning där kropparna är i ständig rörelse. Ömsom tätt sammanflätade, ömsom var för sig. Tre artister ackompanjerade av en violinist och elektronisk musik utmanar publikens föreställningar om människokroppens fysiska begränsningar. Våghalsigt och outsägligt vackert.

OM CIRCA

Den svenska publiken kunde se Circa senast 2011 och som kompani har de sedan 2006 turnerat i 33 länder på 6 kontinenter. Deras produktioner får ett översvallande mottagande runt om i världen från såväl publik och arrangörer som kritiker. Circas signaturstil – att kombinera poetisk, fysisk skönhet, extraordinär cirkuskonst och en fördjupad användning av ljud, ljus och projektion – är både sensuell och storartad. En föreställning för alla som gillar dans, nycirkus, visuella intryck eller helt enkelt en fantastisk helhetsupplevelse.

Konstnärlig ledare: Yaron Lifschitz

Följ Circa på Instagram

Presenteras i samarbete med Göteborgs Teaterförening och Riksteatern

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall