Priser
Ordinarie pris

450 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Chris Kläfford

The Imagine tour

Onsdag

14 nov

19:00
ca 1 tim 30 min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18.

Ordinarie

450 kr

Köp

Chris Kläfford

The Imagine tour

Publiken har tagit den 29-åriga sångaren Chris Kläfford från Lindesberg till sina hjärtan, till och med världsartister som Bryan Adams hör till den ständigt växande fanskaran. Adams fick via kontakter höra några av Chris låtar och skickade direkt en hälsning att han gillade vad han hörde.

Idol-vinnaren är en av landets absolut mest populära och efterfrågade artister sommaren 2018. Han kommer resa land och rike runt med över 50 stopp. Han stannar inte där – redan i höst ger han sig ut på en större turné, The Imagine tour, som startar den 24 oktober på Vara Konserthus. Denna gång med fullt band och stor produktion.

Chris Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som Imagine och Utan dina andetag. Just Imagine, från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Hans debutsingel Treading Water tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Arrangör: Frihamnen Event AB i samarbete med United Stage

Visa mer
Gammalt event!
Rek. ålder från 13 År

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall