Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

390 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Books & Dreams

författarkväll

Torsdag

22 Sep

18:00
ca 3h 30min

Scen/Plats

Stora scenen

Insläpp kl 17:30. Boksignering ca kl 21.10.

Ordinarie

390 kr

Köp

Books & Dreams

författarkväll

Äntligen kommer Books & Dreams till Göteborg igen! Boka in en helkväll med Martina Haag & Clara Block Hane, Malin Persson Giolito och den brittiske storstjärnan Matt Haig med flera av höstens stora bokstjärnor.

Karin ”Kakan” Hermansson

Hon är programledare, konstnär och beskriver sig som radikal feminist. I sin självbiografiska debutbok Hela Kakan berättar Kakan Hermansson om sin uppväxt. Om hur det är att vara både älskad och hatad, om att vara lesbisk och feminist, om varför ingen tar sexism på allvar och sådant som borde vara självklart men inte är det. Alla har en åsikt om Kakan, vem är hon egentligen?

Martina Haag & Clara Block Hane

Den beskrivs som en bok att ge till din bästa vän, som muntrar upp och lockar till skratt. De båda författarna och barndomsvännerna tävlade tillsammans i tv-programmet ”Stjärnkockarna” 2010, nu är Martina Haag och Clara Block Hane aktuella med kokboken Du är min bästa vän och jag tycker så mycket om att komma på middag hos dig.

Anna Fredriksson

Hon hyllas av både recensenter och läsare för sitt skickliga sätt att skildra både verkligheten och vardagen. Sedan debuten med Sommarhuset 2011 har hennes böcker sålt i mer än 350 000 exemplar. Möt manus- och romanförfattaren Anna Fredriksson, nu aktuell med Avskedsfesten. En stark historia om att bryta upp från ett långt äktenskap och börja om mitt i livet.

Simona Ahrnstedt

Vid 40 började hon skriva böcker vid sidan av arbetet som psykolog och är idag den svenska romanceförfattaren nummer ett. År 2014 inledde hon en ny bokserie, som fick stor internationell framgång, och bland annat såldes till USA. Nu är Simona Ahrnstedt aktuell med den tredje heta romanen i serien, En enda risk.

Matt Haig

Förra året gjorde han braksuccé med den självbiografiska boken Skäl att fortsätta leva, en skildring av depressionen som han själv drabbades av. Totalt har den bästsäljande brittiske författaren Matt Haig skrivit fem romaner som har översatts till trettio språk. Människorna är hans andra roman på svenska.

Malin Persson Giolito

Hon är juristen som sadlade om till författare. Nu är Malin Persson Giolito aktuell med sin fjärde hyllade spänningsroman, Störst av allt, som hittills sålts till 18 länder. Fem tonåringar och en lärare lyckas åstadkomma en katastrof. Nio månader senare ställs 18-åriga Maja inför rätta.

Helene Tursten

Hon debuterade 1998 med Den krossade tanghästen, den första delen i hyllade serien om kriminalkommissarie Irene Huss. Sedan dess har hennes böcker sålt i över fyra miljoner exemplar. År 2014 kom Jaktmark, den första delen i serien med Embla Nyström, nu är uppföljaren Sandgrav här.

I samarbete med Bonnierförlagen, Massolit och Läkarmissionen

 

Visa mer
Gammalt event!

DRAMATEN

EN NATT I DEN SVENSKA SOMMAREN. En pjäs av Erland Josephson baserad på inspelningen av Andrej Tarkovskijs sista film Offret.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall