Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

320 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Martin Frick

Bohuslän Big Band

Poesis

Söndag

22 Sep

16:00
ca 2h

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 15

Ordinarie

320 kr

Köp

Bohuslän Big Band

Poesis

Bohuslän Big Band, sångare ur Erik Westbergs Vokalensemble samt Varbergs Kammarkör, ger sviten och beställningsverket Poesis, under ledning av Örjan Fahlström, som också skrivit all musik.

Poesis handlar om människor, mänskliga relationer och reflektioner. Konserten presenterar också en kortare svit ur Hammarskjölds Vägmärken. En perfekt stund för eftertanke och reflektion, en stund att andas ifred och vara i musiken.

Inspirationen till Poesis kommer från poesi med ursprung i norra delen av Skandinavien av författare som Harald Gaski, Lars Nordström, Mona Mörtlund, Rawdna Carita Eira och Carsten Palmaer. Levande musikalisk poesi från en levande del av världen!

 

Erik Westbergs Vokalensemble bildades 1993 och består vanligtvis av 20 sångare från norra Sverige och Finland. Ensemblen turnerar flitigt – genom åren har det blivit över 20 turnéer till såväl Asien som Nord- och Sydamerika.

Varbergs kammarkör, som bildades 1976, är en fristående amatörkör med professionell ambition. Kören har vanligtvis cirka 30 medlemmar, varav flera har musiken som yrke. Musikaliskt strävar kören efter att upprätthålla en stor bredd, med musik ur olika genrer och såväl a cappella-sång som samarbeten med olika konstellationer av musiker och orkestrar.

Visa mer

Svalbard Company

Med stor inlevelse, energi och en gnutta galenskap intar prisbelönta Svalbard Company scenen för att med högklassig cirkuskonst peka på det mest djuriska inom det mänskliga beteendet.

Läs mer om föreställningen