Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp
Ordinarie

300 kr

Barn

225 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Isak Stockås

Foto: Isak Stockås

Foto: Isak Stockås

Foto: Isak Stockås

Below Zero

Korus

Lördag

06 mar

19:00
ca 2h

Fler speltillfällen

2

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18

Ordinarie

300 kr

Köp

Below Zero

Korus

Stora Teatern är stolta över att få presentera premiären av den nybildade gruppen Below Zeros föreställning Korus. Med lysande akrobatik, balans och lindans skapar de en poetisk atmosfär till tonerna av den spännande kombinationen folkmusik och techno.

På scen framför fyra artister ett skickligt och starkt ensemblearbete som belyser vad det innebär att förena sig som grupp och att samarbeta. De fyra akrobaterna är ovetandes om vad som händer i världen utanför deras, ovetandes om kaoset som hastigt närmar sig. De framför otroliga konster med balans, styrka och akrobatik, men när världen utanför inte längre kan ignoreras, vad händer då?

Korus betyder ungefär ”kollektiv röst” och är föreställningens genomgående tematik.

Genom parakrobatik, lindans och språngbräda djupdyker artisterna ner i cirkusens essens – risk och samarbete. Men hur samarbetar vi som bäst?

Kompositör är Misha Grind, influerad av traditionell folkmusik och den urbana techno-scenen skapar han en magisk atmosfär.

Om kompaniet
Below Zero gör modern och innovativ cirkuskonst. Kompaniets debutföreställning Pace blev hyllad efter sin premiär 2019. Inför 2020 så går kompaniet längre, växer sig större och har premiär för sin andra föreställning: Korus.

Artister (koncept och framförande): Axel Ahl (SE), Sara Sanchez Runsten (SE/ESP), Klara Sköldulf Phillipp (SE), Lukas Ivanow (SE)
Kompositör: Mischa Grind (SE)
Ljusdesign: Villhelm Montán Lindberg (SE)

Med stöd av Kulturrådet, Region Stockholm, Stockholm Stad, Noura Nord Incubator, CircusNext+, Ytterjärna Kulturhus, Cirkus Cirkör, Subtopia.

Visa mer
Ingår i paket:
NYCIRKUS
Läs mer
Fre 5 Mar 19:00
Lör 6 Mar 19:00

Cirkuspaketet

I vår riktar vi blicken mot svenska cirkuskompanier. Vi har bjudit in tre nationella grupper som skapar nycirkus i absolut världsklass. I vårens cirkuspaket bjuds du på tre vitt skilda upplevelser. Surrealistiskt, charmigt och poetiskt med lysande akrobatik som gemensam nämnare.

Läs mer om paketet