Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp
Ordinarie pris

225 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Hermes Gaido

Foto: Hermes Gaido

Foto: Hermes Gaido

Foto: Hermes Gaido

Apocalipsync

Luciano Rosso

Lördag

03 Sep

19:00
ca 1h 30min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar en timme innan föreställningen

Ordinarie

225 kr

Köp

Apocalipsync

Luciano Rosso

Med miljontals visningar på Youtube och över 500.000 prenumeranter tar Luciano Rosso med oss till Apocalipsync. I hans magiska värld är han den enda som vet vad som väntar oss!

Ur pandemins karantän föddes Apocalipsync, en audiovisuell föreställning som nu ombearbetats till en scenkonstföreställning, och ska inta Stora Teaterns scen. Det är fysisk teater, mim och läppsynk. Det är rörande och humoristiskt, nervkittlande och magiskt.

Föreställningen är uppbyggd på 10 scener som avlöser varandra utan avbrott. En lek, en fysisk teaterföreställning och en fest. Luciano tar helt över det intima scenrummet med sitt expressiva spelsätt.

Apocalipsync tar oss till en intim och sårbar plats, där egendomliga och fräcka karaktärer vägleder oss in i en värld drabbad av kris, som dagligen blir mer och mer påverkad av teknik och sociala medier i vår ständigt uppkopplade värld. Genom skådespel och kropp, mänsklighet och andlighet utforskar han skiljelinjen mellan karaktärerna han skapat och sitt eget psyke.

Tillsammans med Alfonso Barón har Luciano Rosso turnerat världen runt med föreställningen Un Poyo Rojo, som också har spelats här på Stora Teatern 2019 och 2020.

Visa mer

Kid Koala

The Storyville Mosquito tar oss med på ett allkonstnärligt underverk i teknikens tecken. Allt sker till ett soundtrack av Kid Koala, välkänd scratch-dj och multimedia-artist. En del av Göteborgs dans- och teaterfestival.

Läs mer om föreställningen