Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

475 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Albin Lee Meldau

Julkonsert

Söndag

15 dec

19:00
ca 1h 30min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18.

Ordinarie

475 kr

Köp

Albin Lee Meldau

Julkonsert

Albin Lee Meldau bjuder in till en intim och avskalad julkonsert, där han framför en noga utvald blandning av egna låtar och personliga julfavoriter.

Hans själfulla och vemodiga röst ackompanjerad av vackra tappningar av julens klassiker tar dig långt bort från julstress, klapphets och plastgranar.

Tillsammans med ett band bestående av Kalle Stenbäcken (piano), Simon Söfelde (gitarr) och Samuel Runsteen (stråkar och bas) kommer Albin Lee Meldau att lysa upp decembermörkret och bjuda på årets varmaste och mest stämningsfulla julmys.

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln Lou Lou och den från början egenutgivna EP:n Lovers ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills då han medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Albins imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister, och han säljer numera ut konsertarenor och klubbar över hela Sverige.

Visa mer
Gammalt event!

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall