Priser
Ordinarie pris

475 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Adolphson & Falk

Nostalgiturné - 50 år som band

Fredag

30 nov

19:00
ca 1 tim 30 min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18.

Ordinarie

475 kr

Köp

Adolphson & Falk

Nostalgiturné - 50 år som band

Adolphson & Falk, som fick sina största framgångar med låtar som Mer jul och Blinkar Blå, fyller 50 år som grupp 2018! Det firas med både konserter och nytt album. Konserterna blir en tillbakablick på ett halvt sekel av hits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier!

Det stora genombrottet kom genom medverkan i Sveriges Radios båda 80-talssatsningar Eldorado med Kjell Alinge och Metropol med Niklas Levy och Ingvar Storm. Vem minns inte Metropolsignaturen som varje fredag inledde helgen och av en skribent kallades för 80-talets nya helgsmålsringning!

Greg FitzPatrick, Sveriges okrönte syntkung, spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de tillsammans, mer eller mindre, bodde i studion och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits.Men innan dess fanns också ett 70-tal med medverkan i Melodifestival och som låtskrivare åt bl.a. Barbro Hörberg och Anita Lindblom.

Konserten på Stora Teatern är en storslagen konsert i två avdelningar. Alla gamla hits finns förstås med och kompletteras av både nya jubileumssånger och spännande nedslag i A&F-historien med ett sound som återspeglar varje tidsepok! Bandet firar hela året och denna konsert är den första som släpps i Nostalgiturnén.

Arrangör: Frihamnen Event & MTA

Visa mer
Rek. ålder från 13 År

Ta hand om varandra!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall