Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall

Speltillfällen
Priser

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Lediga tjänster

SCENTEKNIKER MED FASTIGHETSANSVAR TILL STORA TEATERN

Om arbetsplatsen

Stora Teatern är en av landets främsta gästspelsscener med ett program som spänner över hela scenkonstfältet. Stora Teatern driver även Göteborgs dans- och teaterfestival, Cirkus i Väst och Kulturpunkten. Stora Teatern är en del av Göteborgs Stadsteater som är ett kommunalt bolag och ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

Arbetsuppgifter

Vår bas för verksamheten är gästspel vilket kräver både teknisk kompetens, god planeringsförmåga och arbete i team med både längre och kortare tidshorisont. Vi erbjuder dig att bli en del av en liten fast arbetsgrupp om ungefär fem personer som leds av Stora Teaterns tekniska chef. Medarbetarna i gruppen har gedigen erfarenhet av scenkonstproduktion och kompletterar varandra med olika specialkompetenser.

Din roll som scentekniker med fastighetsansvar innebär att du får ansvara för att planera och arbetsleda allt arbete gällande fastighetens säkerhet, SBA, drift, underhåll och utveckling. Du kommer få i uppgift att underhålla, köpa in och inventera allt som gäller fastigheten. Lås, maskiner och larm är några av dina huvudansvar och du kommer att dela din arbetstid mellan scenarbete och fastighetsarbete. Då vi är en gästspelscen tar vi emot artister med varierande erfarenhet av och kunskap inom teknik. Här har du en viktig roll som tekniker då du är med och bidrar till den konstnärliga kvalitén genom att använda dina kunskaper inom scenteknik, för att förverkliga de konstnärliga koncepten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Dokumenterad erfarenhet av, samt relevanta utbildningar/certifikat inom, scentekniskt arbete tex: riggning, fallskydd, ställningsbyggnad, lift och säkra lyft.
  • Gedigna kunskaper om fastighetsdrift. Dokumenterad erfarenhet av att hantera lås, elarbete, larm och passersystem samt planera och utföra SBA är ett krav.

Om du har kunskap i att hantera APTUS samt GALAXY är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du som person är:

  • van vid att arbeta självständigt
  • är duktig på att samarbeta och fungerar väl i grupp
  • tar initiativ och ansvar inom ditt ansvarsområde
  • har god planeringsförmåga och framförhållning
  • är förutseende och duktig på att lösa problem
  • är serviceinriktad och bra på att bygga goda och hållbara kundrelationer

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill välkomna dig till en engagerad och dynamisk arbetsplats med publiken och artisterna i fokus. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att förmedla högkvalitativ scenkonst. Här bjuds det på oförglömliga upplevelser du inte hittar någon annanstans i Göteborg.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-11-01
eller enligt överenskommelse.

Tillsvidare.
Anställningen kan komma att inledas med en sex månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-18
Referensnummer:   C102917

Välkommen att söka genom att göra digital ansökan via denna länk

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Göteborgs Stadsteater AB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald tillför verksamheten.
Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktperson

Martin Stigebrandt
Teknisk chef Stora Teatern
031-3683287

Fackliga företrädare

Fackförbundet Scen & Film avd.4
fackstyrelsen.avd4@stadsteatern.goteborg.se

Pia Palm Wahlqvist
Akademikerförbunden
031-7087080
pia.palm.wahlqvist@stadsteatern.goteborg.se