Speltillfällen
Priser

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Julklappstips

STORA UPPLEVELSER I ETT LITET KUVERT.
Ge bort en julklapp som spelar på dina känslor och utmanar dina föreställningar. Dela stora upplevelser och magiska ögonblick med någon du tycker om. De ryms i ett litet rött kuvert.

Föreställningsbiljetter och presentkort köper du i Stora Teaterns biljettkontor eller på vår hemsida.
ÖPPETTIDER
Måndag-fredag 12-18, Lördag 10-14.
Tel: 031- 368 32 99 / e-post: biljett@storateatern.se

Den som inte kan få nog av tricks som upphäver fysikens lagar kommer att slå volter av lycka för ett paket innehållande tyska Analog the Companys Finale! Starta cirkusåret 2020 redan på trettonhelgen! Finale är en cirkusupplevelse av det mäktigare slaget: upplev en fartfylld fest med livemusik, vågade stunts och makalös akrobatik. Det här är feel good-cirkus för hela familjen!

Till den som behöver ett gott skratt (varvat med allvar) kan vi rekommendera Malmö Stadsteaters Historiska systrar den 28 maj. Med sjukt mycket humor berättar Historiska systrar om alla slags kvinnor – de små i marginalen, de svulstiga som totalt missade bollen, de stora starka, de som betett sig som män eller straffats för att de gjort det. Hur skulle historieskrivningen se ut om de här kvinnorna fick ta plats?

Den som söker mer dramatik i livet skulle få sin önskan stillad om tomten dök upp med biljetter till Föddhora med Teater Brunnsgatan Fyra, där Lo Kauppi spelar rollen i Martina Montelius nyskrivna monolog om prostitution. Spelas 14 februari på Stora scenen.

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall