Speltillfällen
Priser

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Julklappstips

STORA UPPLEVELSER I ETT LITET KUVERT.
Ge bort en julklapp som spelar på dina känslor och utmanar dina föreställningar. Dela stora upplevelser och magiska ögonblick med någon du tycker om. De ryms i ett litet rött kuvert.

Föreställningsbiljetter och presentkort köper du i Stora Teaterns biljettkontor.
ÖPPETTIDER
Måndag-fredag 12-18, Lördag 10-14.
Tel: 031- 368 32 99 / e-post: biljett@storateatern.se

Till den som behöver ett gott skratt kan vi rekommendera humorgenierna Robin Paulsson och Johanna Nordström den 6 mars. Robin Paulsson är kanske allra mest känd som programledare för den egna TV-showen Robins, nu kommer han till Stora Teatern för en standup-kväll tillsammans med humorsuccén från Instagram – Johanna Nordström. Support är Wictor Wu, en lovande talang på humorhimlen. Garanterad skrattfest!

Den som söker mer dramatik i livet skulle få sin önskan stillad om tomten dök upp med biljetter till Ned med vapnen!, succén från Kulturhuset Stadsteatern, där hyllade skådespelaren Robert Fux väcker liv i Marta, Bertha von Suttners pacifistiska hjältinna i en nyskriven monolog av Stina Oscarson. Spelas 18 mars på Stora scenen.

Den som inte kan få nog av tricks som upphäver fysikens lagar kommer att slå volter av lycka för ett paket innehållande australiensiska Gravity & Other Myths nycirkusupplevelse Backbone! På scenen får vi se tio uttrycksfulla nycirkusartister och två musiker. Spektakulärt, men också vackert, energiskt, känslosamt och roligt. En totalupplevelse!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall