Speltillfällen
Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

#UpptäckStoran

Stora Teatern är en utmärkt plats för att hitta sånt du inte visste att du letade efter. Med allt från storband till punkpoesi, akrobater till dockteater, finkrog till barhäng... Väck ditt hjärta och Upptäck Storan i höst!

Säkert känner du till Stora Teatern. Förmodligen har du varit här någon gång. Kanske har du gått på någon av våra föreställningar? Kanske till och med på flera? Oavsett finns det alltid mer att upptäcka, både i vårt brokiga program och i restaurangernas smakfulla utbud.

Varför inte bredda din bild av Stora Teatern och unna dig något nytt, något gott, något oväntat i höst? Och varför inte göra det med någon du tycker extra mycket om?

Den tidiga hösten bjuder på musik med Slowgold, Shahin Najafi och Bohuslän Big Band. Djurisk akrobatik från Fauna och interaktiv nycirkus med Sirqus Alfon. Samtal med konstnärerna Sara Granér och Marianne Lindberg De Geer. Dockteater, en föreställning på 24 språk, kioskvältaren Shirley Valentine, och…

Kom och #UpptäckStoran själv!

#UpptäckStoran

Bredda din bild av Stora Teatern och unna dig något nytt, något gott, något oväntat i höst! På Stora Teatern finns det alltid mer att upptäcka…

Läs mer

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall