Speltillfällen
Priser
Ord.

175 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

Twisted Feet, Anna Holmström & Link Bink

X-TRACT

Söndag

19 aug

19:00
ca 2h

Scen/Plats

Stora scenen

X-TRACT är en del av Göteborgs dans- och teaterfestival

Ordinarie

175 kr

Köp

Twisted Feet, Anna Holmström & Link Bink

X-TRACT

Det blir både show och battle när det välmeriterade danskompaniet Twisted Feet och Göteborgs dans- och teaterfestival presenterar X-TRACT– en helkväll med massor av urban samtida dans: tre unika verk före paus och ett experimental battle efter!

Akt 1:
Link Bink är en fransk dansare som tagit den internationella battlescenen med storm med sin unika stil där han blandar hip-hop, contemporary och experimental. Han gästar Göteborg med föreställningen Vendetta.

Anna Holmström har en stil som förenar modern jazz och akrobatik med urbana dansstilar. Hon är verksam som dansare och koreograf i många olika sammanhang och driver även kompaniet Petricore Movement. Kvällens verk heter tbc.

Twisted Feet avslutar första akten med föreställningen Helius skugga – en kamp för överlevnad i en inte alltför avlägsen framtid.

Akt 2:
Scenen byggs om och ett experimental battle tar plats. Till beats från en DJ tävlar internationella och lokala dansare. Vinnaren koras av professionella domare tillsammans med publiken.

Link Bink

Choreographer: Link Berthomieux
Music: Linky Larson

Visa mer
Gammalt event!

PÅKLÄDAREN

Sven-Bertil Taube och Krister Henriksson tillsammans på scen för första gången i Dramatens pjäs om kärlek och maktkamp, komedi och svärta bakom kulisserna. Då, för längesedan.

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall