Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp
Ordinarie pris

385 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Tutto Balutto

On tour

Torsdag

13 maj

19:00
ca 1h10min

Scen/Plats

Stora scenen

Kristallbaren öppnar kl 18

Ordinarie

385 kr

Köp

Tutto Balutto

On tour

Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher hälsar:
”Eftersom dessa kvällar är som gjorda för att uppleva i majsolen med bara veckor till EM så gör vi som UEFA och skjuter upp det ett år. Vi hoppas på förståelse, fortsatt pepp och givetvis att vi ses i maj nästa år!”

Tutto Balutto on tour! Special guest: Martin Soneby

Varje vecka avhandlar Thomas Wilbacher och Gusten Dahlin aktualiteter inom fotbollen i sin podcast Tutto Balutto. Insiktsfulla resonemang kombineras med små spaningar från fotbollens alla hörn. Stämningen i studion är som en berg och dal-bana där känsloyttringar får stort utrymme. Ibland öppnas dörren till intressanta gäster för ett samtal om fotboll och allt runt omkring världens största sport.

Under de dryga tre år som Thomas och Gusten har drivit Tutto Balutto har över 350 avsnitt spelats in och många minnesvärda segment skapats. Lyssnarskaran har hela tiden vuxit sig större och önskemål om livepodcasts strömmat in. För att möta lyssnarna på deras hemmaplaner ger sig Gusten och Thomas tillsammans med komikern och fotbollstokige Martin Soneby nu ut på en landsomfattande turné från Malmö i söder till Umeå i norr. På scenen kan sedan allt hända. Precis som under ett avsnitt av Tutto Balutto.

”Vi har fått enormt många frågor om vi inte ska besöka den och den staden. Samtidigt har vi sålt slut Oscarsteatern i Stockholm tre gånger under de här åren och känner att det har blivit dags att ta den här podden ut på vägarna. Jag ser jävligt mycket fram emot att åka turnébuss. Det har varit en dröm sedan jag jag var liten och drev bandet Bajs med min polare Steffe. Vi älskar verkligen våra lyssnare så det är inte mer än rätt att vi åker och besöker dem på deras hemmaplan. Det kommer bli galet roliga kvällar. Känslan är verkligen att allt kan hända.” – Thomas Wilbacher

Arrangör: Live Nation

OBS! Tutto Balutto On Tour är framflyttat från 14 maj 2020 till 13 maj 2021. Biljetter köpta till det tidigare datumet kan användas till det nya.

Visa mer

Cirkuspaketet

Höstens nycirkuspaket innehåller tre utmanande, rörande och sinneskittlande föreställningar.

Läs mer om paketet

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall