Priser
Ordinarie pris

0 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/forge/storan.se/releases/1576138996/public/themes/storateatern/includes/queries/event-helpers.php on line 327
Gammalt event!

Doha Almarie, Segal Mohamed, Sabina Krasniqi, Mona Rinkinen

Onsdag

23 maj

19:00
ca 1 tim

Scen/Plats

Stora scenen

Gratis inträde

Doha Almarie, Segal Mohamed, Sabina Krasniqi, Mona Rinkinen

Fyra tonårstjejer från stadsdelen Angered blir inbjudna att uppträda på Stora Teatern. Det är deras stora dröm som går i uppfyllelse. Fulla av förväntan låter de oss titta in i deras privata rum, för att se vad som finns inom dem.

Fyra tonårstjejer från stadsdelen Angered blir inbjudna att uppträda på Stora Teatern. Det är deras stora dröm som går i uppfyllelse. Fulla av förväntan låter de oss titta in i deras privata rum, för att se vad som finns inom dem. Vi betraktar dem i deras ensamhet, och när de utbyter tankar om sin tro. Tron på Gud. Tron på sig själva. Tron om vad som är rätt eller fel väg att gå här i livet. De har olika gudar, men stor tolerans för varandra. Vem kommer att vilja lyssna? Kan någon ge dem ett svar? Är detta accepterat? Är de ok?

”Jag tycker religion är skit. Det är bara en massa gubbar som skrivit det som står i böckerna. Inte Gud. Har någon träffat Gud kanske? Men jag vill inte att min mamma ska veta att jag tänker så.”

Trotagningar är sista delen i en trilogi där die Bühne har arbetat med ungdomar i Angered. Föreställningen är till stor del baserad på rörelsespråket, där orden har blivit begränsande. Processen med dans och rörelser har varit ett effektivt sätt att få tjejerna att uttrycka sina innersta tankar och känslor. Metoderna som använts har syftat till att lyfta fram de som står på scenen och deras personliga berättelser.

Visa mer
Gammalt event!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall