Speltillfällen
Priser
Ordinarie pris

200 kr

search-icon-large Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Smily
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Gammalt event!

SCENKONSTGALAN 2015

Fredag

27 nov

19:30

Scen/Plats

Stora scenen

Ordinarie

200 kr

Köp

SCENKONSTGALAN 2015

Livemusik, uppträdanden, prisutdelning, glamour, hurra-rop och glitter – Scenkonstgalan 2015 är en vidunderlig fest för alla som älskar scenkonst. Välkomna till en kärleksafton helt i scenkonstens tecken!

Konferencier: Josefin Johansson
Josefin Johansson som kommer leda årets scenkonstfest är komikern, eller ”tramsebyxan” om hon själv får välja. Hon har skrivit och agerat för TV, radio och scen sedan 2006, medverkat i produktioner som Intresseklubben, Partaj, Dobidoo, Robins, Extra Extra, Pang Prego och Morgonpasset i P3. Ståuppar runt om i landet och sjunger underbart – listan kan göras lång.

Den 27 november ställer hon sig på Stora Teaterns stora scen för att leda hyllningarna och hurra-ropen. Vi ser fram emot en kväll som ledd av Josefin kommer bli extra glittrig, glammig, fartfylld och extraordinär.

Husband: Amina Hocine
Amina Hocine kommer skapa galans soundtrack och musikaliska inraming. Amina Hocine är en låtskrivare med självklara melodier i en experimentell kostym och en sångerska med en kusligt vacker röst. Hon har kallat det lofi-ambient och drömpop men utforskar hela tiden nya format för sin musik.

Vi har under året även kunnat se Amina Hocine på teaterscenen, senast i Folkteaterns Not Based on a True Story och nu i uppsättningen Revisorn? på samma teater. Amina kommer omsluta Stora Teatern i drömpop och skapar ett soundtrack som aktiverar våra inre drömvärldar och våra storartade fantasier.

Fler artister avslöjas efterhand.

 

GALA-KLUBBEN

Entré: 120 kr

Scenkonstgalans efterfest Gala-klubben kommer bjuda på happenings, quilty pleasures och ögongodis.

En klubb där teaterfolk, dansare, performancefolk, cirkuskonstnärer, stand-upare och DU trängs på ett och samma dansgolv. Överraskningarna kommer bli många och alla är välkomna. Mottot för kvällen är ”All covered in glitter!

Arrangör: Scenkonstguiden

Visa mer
Gammalt event!

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall