Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp
Ordinarie pris

250 kr

Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

Foto: Festivalphoto.net

Orkan

Räfven

Räfvarnas Afton

Fredag

21 dec

19:00

Scen/Plats

Klubben

OBS! Stående publik i Stora Klubben!

Ordinarie

250 kr

Köp

Räfven

Räfvarnas Afton

Nu är det julfest på gång - på Räfvens vis! Sedan de bildades i Göteborg 2003 har Räfven gjort hundratals spelningar i såväl Sverige som utomlands. Deras energifyllda mix av punk och folkmusik från världens alla hörn gör sig allra bäst framför en svettig publik. Det är eufori, energi och ett sanslöst sväng!

Räfven har alltid trott på mirakel i vardag och i fest, på överraskningar, magi och det fullständigt oväntade. Det har fört dem ut på turnéer till såväl Japan som till Västerbotten, till de mest märkliga spelningar, fester, händelser och tilldragelser. För andra året i rad skapar de sin alldeles egna speciella magi på Stora Teatern mitt i decembermörkret: Räfvarnas Afton.

I år fyller Räfven 15 år och firar lite extra med att släppa sitt nya album ”15” just denna kväll. Flertalet gästartister, supportakter och överraskningar utlovas! Välkommen till en värld där allt kan hända, där dans, musik, glädje och gemenskap är i fokus, där alla är stjärnor och där stjärnorna faller.

OBS, Konserten sker i klubbmiljö för stående publik.

GästARTISTER:

ORKAN

Ett utav Göteborgsscenens mest spännande och starkast lysande namn just nu är proggkvintetten Orkan. Orkan berättar om systemets orättvisor, samhällets hänsynslöshet och naturens motstånd och hämnd, allt medan förstärkarna skriker och publiken jublar. ”Orkan leder den nya proggvågen”, menar Nynningen, och ingen har något att invända mot detta erkännande. I september 2017 släppte Orkan sin självbetitlade första fullängdare på vinyl via Göteborgsbaserade Alleycat Records.

Visa mer
Hitta hit

Du hittar oss mitt i Göteborg

Vägbeskrivning!

NYCIRKUS MED CIRCA

Traditionen med nycirkus på trettonhelgen fortsätter. Nu är biljetterna släppta till "Humans" med de australiska kroppskonstnärena i Circa!

Läs mer om föreställningen

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall